Ulei de dovleac Elixir
NOU!
Ulei de dovleac Elixir
NOU!
Ulei de dovleac Elixir
NOU!
Ulei de dovleac Elixir
NOU!
Ulei de dovleac Elixir
NOU!
previous arrow
next arrow
Slider

Sănătate:
Gătește sănătos cu uleiurile Elixir bogate în vitaminele: A, B, D, E, K, acizi grași polinesaturați și monosaturați esențiali pentru o bună funcționare a organismului.

certificare-ceres-site-ellixir-home

Responsabilitate:
Susținem oamenii valoroși, investim în educație și în protejarea mediului înconjurător. Din 2018 am obținut atestarea CERES pentru procesarea produselor BIO. 

Evadează în bucătăria tradițională românească și gătește cu gust folosind uleiul Elixir. Fie că alegi uleiul de floarea soarelui, de soia sau rapiță, de dovleac sau Oloi Tomnit creat de Adrian Hădean, te asigurăm că masa pe care o pregătești
va cucerii întreaga familie.

Bogate în vitamine și acizi grași Omega 3, Omega 6, Omega 9, și uleiurile Elixir au grijă de familia ta deoarece asigură întărirea sistemului imunitar, scade colesterolul și te ajută să ai un stil de viață mult mai sănătos.

Gustul tradiției este dat de rețetele proprii și de grija cu care specialiștii Dachim, producătorul uleiurilor Elixir, aleg semințele care urmează să fie cultivate și procesate în fermă din inima Transilvaniei, din Turda.

Acestea sunt monitorizate constant, culese, selecționate iar apoi transformate într-un undelemn magic care te face să te îndrăgostești de gătit. Alege uleiul preferat și bucură-te de adevăratul gust al uleiului.

premii

Calitate/Premii:
Calitatea uleiurilor Elixir a fost atestată și certificată în fiecare an cu distincția Superior Taste Award începând cu anul 2015, de către The International Taste & Quality Institute. De asemenea, calitatea este certificată și de URS, una din top 5 cele mai mari organisme de certificare din lume în ceea ce privește siguranța alimentară.

traditie symbol png

Tradiție:
Uleiurile Elixir sunt realizate după rețete tradiționale de presare la rece transmise din generație în generație.

BLOG ELIXIR

 • Ulei de susan vs. Ulei de soia

  Ulei de susan vs. Ulei de soia

  Suntem siguri că ați auzit măcar o dată de uleiul de susan sau cel de soia și, de ce nu, poate chiar le-ați și testat. Azi am decis să vă spunem mai multe despre beneficiile acestor uleiuri și să le comparăm, pentru a înțelege mai bine cum pot fi folosite …
 • Ulei de rapiță vs. Ulei de armurariu

  Ulei de rapiță vs. Ulei de armurariu

  Continuăm serie de articole pe blog, în care comparăm beneficiile integrării în alimentație a uleiurilor din portofoliul nostru, cu două dintre cele mai îndrăgite produse: ulei de rapiță și uleiul de armurariu. Trebuie să știți că ambele tipuri de ulei sunt obținute 100% din semințe, în urma unui proces tehnologic …
 • Ulei de dovleac vs. Ulei de susan

  Ulei de dovleac vs. Ulei de susan

  Continuăm seria de articole în care comparăm beneficiile integrării în alimentație a uleiurilor presate la rece, cu analiza uleiului de dovleac și a celui de susan. Trebuie să știți că ambele produse sunt obținute prin presarea la rece a semințelor la temperaturi ce nu depășesc 30 de grade și, înainte …