Pentru că e vară și putem profita de legume și verdețuri proaspete, astăzi vă propunem o rețetă fresh, sănătoasă, cu puține calori și foarte ușor de preparat: Pui Caprese gătit în Oloi Tomnit de la Adi Hădean.

Ingrediente:

  • 4 bucăți de piept de pui dezosat
  • 2 roșii
  • 10 frunze de baby spanac
  • 1 bucată de mozzarella mare
  • 2 linguri de Oloi Tomnit de la Adi Hădean, Elixir
  • 1 lingură de oțet balsamic
  • Sare și piper

Mod de preparare: Pentru început, feliem rondele roşiile și bucata de mozzarella, apoi spălăm spanacul. Luăm bucățile de piept de pui cărora le facem niște buzunărașe, adică le tăiem dar nu până jos ci în așa fel încât să putem așeza în ele ingredientele menționate anterior. După ce am tăiat puiul, îl ungem cu 2 linguri de Oloi Tomnit de la Adi Hădean și îl condimentăm, iar apoi așezăm roșiile, mozzarella și spanacul. Îl punem într-un vas termic și îl lăsăm la cuptor pentru 25 de minute. După ce puiul este făcut, punem deasupra oțet balsamic.

De ce este această rețetă o alegere #MaiSănătoasă?

Oloi Tomnit de la Adi Hădean conține 70% ulei de rapiță, 20% ulei de floarea soarelui și 10% ulei de soia. Aceste ingrediente îl fac un ulei foarte versatil în bucătărie – îl putem folosi pentru aromarea salatelor sau pentru preparatele gătite la cuptor. Acesta conține Omega 3 și Omega 6, acizi grași mononesaturaţi și polinesaturaţi, magneziu, fier și lecitină și complexul de vitamine E, B și K. Datorită gustului său special, Oloi Tomnit a câștigat, în 2017, distincția Superior Taste Award oferită de The International Taste & Quality Institute, lider mondial în certificarea calității gustului.

Până data viitoare nu uitați să mâncați #MaiSănătos!