Comunicat de presă-Calitatea uleiului presat la rece Elixir, atestată în cadrul competiției internaționale Superior Taste Award 2018

Calitatea uleiului de dovleac presat la rece Elixir a fost recunoscută și certificată în cadrul competiției internaționale Superior Taste Award 2018, organizată de The International Taste & Quality Institute (iTQi), Bruxelles. Calitatea uleiului a fost evaluată prin metoda „orb”, fără a se dezvălui marca produsului în momentul judecării sale de către referenți independenți, fiind premiat …

Superior Taste Award 2016

Uleiul de rapiță presat la rece și uleiul de soia de primă presă au primit în luna mai a acestui an, în urma dispoziției emise de The International Taste & Quality Institute, distincția Superior Taste Award 2016 with 2 Golden Stars. Distincția atestă calitatea gustului uleiurilor Elixir presate la rece și a fost conferită în …

ULEIURILE ARTIZANALE ROMÂNEȘTI CUCERESC PARISUL: Elixir, prezent la expoziția SIAL Paris 2016

Producătorul clujean al uleiurilor Elixir (uleiul de floarea-soarelui presat la rece, uleiul de rapiță presat la rece, uleiul de soia de primă presă și Oloi Tomnit de Adi Hădean) se numără printre participanții care reprezintă România în cadrul expoziției internaționale SIAL Paris, una dintre cele mai mari și importante expoziții de inovație în gastronomie din …