Bax-12 sticle-Ulei de in presat la rece Elixir -250 ml

256.00lei

Baxul conține 12 sticle de ulei, de 250 ml.

Categorie:

Uleiul din semințe de in Elixir obținut prin presarea la rece este cel mai bogat ulei vegetal în Omega 3 fiind o sursă pură de sănătate. Pe lângă Omega 3, acesta mai conține cantități semnificative de Omega 6 și Omega 9, acizi grași esențiali pentru buna dezvoltare a organismului și a sistemului nervos.

Beneficiile consumului de ulei de in:

  • Îmbogățește sănătatea oaselor, astfel ajută la reducerea riscului de osteoporoză, și la formarea și regenerarea oaselor.
  • Ajută la prevenirea bolilor cardiovasculare, datorită conținutului bogat de acid alfa linoleic.
  • Ajută la scăderea colesterolului și la reglarea tensiunii arteriale.
  • Te ajută să ții astmul sub control, deoarece este capabil să reducă inflamaţiile de la nivelul sistemului respirator, totodată îmbunătățește calitatea vieții pentru persoanele predispuse la alergii.
  • Ajută la menținerea echilibrului hormonal în menopauză, deoarece este un ulei bogat în lingnani, compuşi asemănători cu antioxidanții și exogenul.
  • Te ajută să slăbești eficient , deoarece acționează ca un laxativ natural ce pune sistemul digestiv în mișcare, și te ajută să scapi de toxine.
  • Ajută la menținerea sănătății pielii, deoarece ajută organismul să fabrice colagen , este capabil să îndepărteze celulită și chiar enzimele cauzate de alergii sau produse cosmetice.
  • Ajută la prevenirea apariția celulelor canceroase, datorită conținutului ridicat de acid alfa linoleic.
  • Poate ajuta la mărirea cantității de serotonină, produsă de organism și te ajută să ai o stare de bine cu emoții pozitive.
  • Ajută la dezvoltarea sistemului nervos, a retinei și a sistemului imunitar al copilului datorită concentrației mare de Omega 3.
  • Scade frecvența insomniilor, și are un rol calmant și de mărire a rezistenței sistemului nervos la stres datorită concentrației mare de Omega 3, Omega 6 și Omega 9.

Doza zilnică recomandată este de 1 sau 2 lingurițe pe z.. Acesta poate fi utilizat crud sau în salate.