Reducere!

Pachet promoțional trei tipuri de ulei

63.00lei 50.99lei

Uleiul de cânepă Elixir, este obținut prin presarea la rece a semințelor care, după ce au fost cultivate, sunt atent curățate de impurități și presate la temperaturi de maxim 30 de grade. Apoi, uleiul obținut este pus la decantat, iar astfel se obține un untdelemn bogat în proprietăți nutritive.

Uleiul din semințe de cânepă presat la rece Elixir, conține raportul optim de Omega 6 și Omega 3. Un dezechilibru în acest raport predispune la oboseală și duce la accelerarea evidentă a unor boli precum reumatismul, afecțiunile dermatologice și afecțiunile cardiovasculare. Atât datorită faptului că uleiul din semințe de cânepă Elixir păstrează proprietățile acestora (calciu, fier, magneziu, potasiu, sulf, aminioacizi precum cisteină, metionină, complexul de vitamine A, C, E), cât și a faptului că este bogat în acizi grași nesaturați, el este considerat un aliment protector.

Uleiul din semințe de in Elixir obținut prin presarea la rece este cel mai bogat ulei vegetal în Omega 3 fiind o sursă pură de sănătate. Pe lângă Omega 3, acesta mai conține cantități semnificative de Omega 6 și Omega 9, acizi grași esențiali pentru buna dezvoltare a organismului și a sistemului nervos.

Datorită concentrației mare de lipide polisaturate, lipide nesaturate și a acidului alfa linoleic, acesta contribuie la menținerea concentrației normale a colesterolului în sânge și la funcționarea normală a inimii. Totodată uleiul de in este bogat în: zinc, fier, vitamina E, complexul de vitamine B, caroten, magneziu, sulf, calciu, fosfor, potasiu, mangan, silicon, nichel, molibden, crom și cobalt.

Doza zilnică recomandată este de 1 sau 2 lingurițe pe zi.. Acesta poate fi utilizat crud sau în salate.

Oloi Tomnit este un produs românesc, 100% natural, creat cu grijă pentru a extrage cel mai bun gust din semințe. Oferă consistență ș̦i o savoare aparte ingredientelor dintr-o salată, dar poate fi și condiment, conferind o notă distinctă ș̦i un gust bogat fripturilor. Oloi Tomnit îmbină beneficiile uleiului de rapiță, cu gustul intens al uleiului de floarea-soarelui, sporit de aroma uleiului de soia.