Dacă vă plac preparatele pe bază de brânză, atunci suntem siguri că o să vă îndrăgostiți de rețeta noastră de azi: tagliatele cu sos quattro formaggi și ulei din semințe de dovleac presat la rece Elixir. Se spune că pastele quattro formaggi au fost descoperite în sudul Italiei, la Milano, de către celebrul bucătar Marco Bianci, iar apoi, treptat, ele au cucerit întreaga lume. Gustul delicios al brânzeturilor combinat cu gustul intens al uleiului de dovleac te vor face să nu te mai saturi de acestă rețetă.

Ingrediente:

Modul de preparare al pastelor: punem la fiert, într-o oală de dimensiune medie, 500 ml de apă cu sare. După ce apa începe să clocotească, adăugăm pastele și le lăsăm la fiert conform instrucțiunilor de pe ambalaj.

Modul de preparare al sosului: pentru început, tăiem brânza cubulețe și răzuim parmezanul pentru a se topi mai ușor. Luăm o tigaie wok, pe care o punem pe aragaz la foc mic. În ea adăugăm cubulețele de brânză și smântâna de gătit și amestecăm constant pentru ca brânza să se topească și să nu se prindă de vas. Dacă doriți un sos mai cremos, mai puteți adăuga 50-100 gr de smântână. După ce brânza s-a topit, adăugăm parmezanul și pastele pe care le amestecăm împreuna cca. 2 minute. Înainte de servire adăugăm 2 linguri de ulei din semințe de dovleac pentru o masă bogată în Omega 3.

Uleiul din semințe de dovleac Elixir este obținut prin presarea la rece a semințelor. Acestea sunt strivite, până când tot uleiul este stors din ele. Astfel, aceasta este cea mai bună metodă pe care noi o folosim pentru a păstra vitaminele A, complexul de vitamine B și vitaminele D, E, K. Uleiul de dovleac Elixir este bogat în Omega 3, Omega 6 și Omega 9, întrucât conține carotinoide, flavonoide, fosfolipide, acizi grași polinesaturați și monosaturați, iar cel mai mare avantaj e că se pot folosi atât în alimentație, cât și în remedii terapeutice sau cosmetică. Mai multe informații găsiți aici!

Sperăm că vă place propunerea noastră de azi și nu uitați că vă așteptăm în shop să descoperiți ofertele noastre.